Timur Ertürk İlkokulu
Fatih Mahallesi. Şehit Ruhi Çetin Sokak. No37 Merkez/Uşak

VİZYON

VİZYONUMUZ İSTİYORUZ Kİ; *ÖĞRENCİLERİMİZİN İLGİ VE YETENEKLERİNİ İYİ GÖZLEMLEYİP ORTAYA ÇIKARABİLELİM, *OKULUMUZ FİZİKİ ŞARTLAR VE İNSAN KAYNAKLARI BAKIMINDAN EN İYİSİ OLSUN. *ÖĞRENME, OKULUMUZDA TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN. *OKUL TOPLUMUNUN BİREYLERİ,HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMA ÇABASI İÇİNDE OLSUN. *ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER,BİRBİRLERİNİN ÖĞRENME VE GELİŞMESİNE YARDIMCI OLMANIN ÖNEMİNE İNANSIN. *HER VELİ ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN,OKULA GÜVENSİN. *OKUL TOPLUMUNUN BİREYLERİ GEREKENLERİ YAPARKEN KENDİLERİNDEN EMİN OLSUNLAR,BU EĞİTİM, ÖĞRETİM VE YÖNETİM KALİTESİYLE YAKIN ÇEVRESİNDE TERCİH EDİLEN, TOPLUMUN BEKLENTİLERİNE UYGUN, SOSYAL VE AKADEMİK BAŞARIYI HEDEFLEMİŞ, RUH VE BEDEN SAĞLIĞI YERİNDE BİREYLER YETİŞTİREN HİZMET BİRİMİ OLMAK.

MİSYON

MİSYONUMUZ Okulumuz, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, çocuklarımızı doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, değerlerine bağlı, sosyal ve akademik başarıyı hedeflemiş sağlıklı bireyler olarak yetiştiren hizmet birimidir.

Çocuk Oyunları, Akıl Oyunları ve Sportif turnuvalarda başarıları vardır.
Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim